OkiOki stuurt al je documenten naar je accountant.

〉Geen werk einde kwartaal.

〉Integreert met elk boekhoudpakket.

〉Meer tijd voor advies.

OkiOki stuurt je documenten naar je accountant.

OkiOki werkt samen met je accountant. Daarvoor kan ze al je documenten en de bijhorende commentaren, tags of betaalwijzen automatisch doorsturen naar de boekhoudsoftware. Zo kan je accountant het werk beter spreiden om je BTW aangifte te doen. Hoe minder tijd er aan administratie wordt verspild, hoe meer tijd er overblijft voor strategisch advies.

Volgende feature

Je facturen bewaren in een veilig online archief

Voor elk boekhoudpakket een oplossing.

Werkt je accountant reeds met een cloud pakket zoals Admisol, Basecone, Clearfacts, Exact Online, Horus, Octopus, Silvasoft, Winauditor, Winbooks, Wings of Yuki dan kan je OkiOki je documenten laten doorsturen naar je persoonlijke e-mailadres in het boekhoudpakket. Is het boekhoudpakket nog niet aanwezig in de cloud zoals Adsolut, Expert/M, Sage BOB of Venice dan kan je accountant een overdrachtsverbinding via FTP voorzien voor jou.

Accowin
Popsy Allegro
odoo


Werkt jouw accountant nog niet met OkiOki?
Geen probleem!

Is jouw boekhoudkantoorkantoor nog niet met OkiOki aan de slag? Geen probleem. Jij kan alvast wel je administratie op orde houden samen met OkiOki. Aan het einde van het kwartaal kan je dan makkelijk alle kwartaaldocumenten downloaden vanuit OkiOki en doorsturen naar je accountant.

En breng je hen even in contact met ons, dan bekijken wij samen met hen hoe ook zij optimaal met OkiOki kunnen samenwerken.

Introduceer ons tot je accountant via een mailtje naar hello@okioki.be.


Nog op zoek naar een accountant?
Ontdek onze OkiOki boekhoudkantoren.

Meer dan 100 boekhouders werken vandaag al met OkiOki. Dus je vindt er zeker eentje in jouw buurt. En hé, afstand is niet altijd een criterium meer want met OkiOki regel je al heel wat van je administratieve zaakjes van op afstand.

Alle features op een rijtje

Probeer nu alle voordelen van OkiOki gedurende 30 dagen gratis.

Go
8,99/m
excl. BTW
1 bankrekening
1 mailbox
1 cloud-folder
25 documenten/m
€ 0.50/extra document
Start nu gratis
Meest gevraagd
Grow
18,99/m
excl. BTW
2 bankrekeningen
2 mailboxen
2 cloud-folders
70 documenten/m
€ 0.30/extra document
Start nu gratis
Scale
44,99/m
excl. BTW
3 bankrekeningen
3 mailboxen
3 cloud-folders
200 documenten/m
€ 0.20/extra document
Start nu gratis

Hoor het eens van iemand anders

OkiOki is voor mij en voor mijn boekhouder een grote win-win, want in enkele muisklikken en enkele minuten kan ik mijn facturatie en mijn boekhouding in orde houden en de boekhouder weet zeker dat hij op het einde van de rit netjes kan terugvinden.
Mieke Van Genechten, Praktijk Putte
Oké, als ondernemer moet je altijd weten hoe je bedrijf ervoor staat. Maar time is money. En om de zoveel weken langs alle kanten papierwerk verzamelen ... die tijd besteed ik toch beter aan mijn klanten en m’n team? Die tijd brengt op en daar zit de groei!
Kristel De Prins, managing partnerTimesmore, board member bij Artemis en mentor Markant vzw, SterkeOnderneemsters