Hoe de OkiOki app aan het startscherm van je Apple of Android toestel toevoegen

De OkiOki app is een webapp. Dat wil zeggen dat je ze net zoals een website kan openen in je browser. Je surft gewoon naar www.okioki.app. In plaats van telkens je browser te openen en naar dit adres te surfer, is het mogelijk om de OkiOki app aan je startscherm van je telefoon toe te voegen.

Hier leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat.

Apple/iOS

Hoe de OkiOki app aan het startscherm van je Apple toestel toevoegen

• Open www.okioki.app in iOS Safari.
  • Tik op het deel icoon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog).
  • Selecteer in het deel-menu 'Voeg toe aan startscherm'.
  • Aanvaard of verander de naam 'OkiOki' en klik 'Voeg toe'.
  • Het OkiOki app icoon staat nu op je startscherm.
  • Vanaf nu kan je je OkiOki app gewoon opstarten door op het icoon te klikken.

Android

Hoe de OkiOki app aan het startscherm van je Android toestel toevoegen

• Open de browser Chrome.
  • Ga naar www.okioki.app.
  • Tijdens je eerste bezoek suggereert je telefoon om OkiOki aan je startscherm toe te voegen. Indien niet, tik rechtsboven op een pictogram met drie puntjes.
  • Tik op 'Toevoegen aan startscherm'.
  • Aanvaard of verander de naam 'OkiOki' en klik op 'Toevoegen'.
  • Klik eventueel nogmaals op 'Toevoegen'.

Probeer nu alle voordelen van OkiOki gedurende 30 dagen gratis.

Go
7,99/m
excl. BTW
1 bank connectie
1 email connectie
1 cloud connectie
25 documenten/m
€ 0.50/extra document
Start nu 30 dagen gratis
Meest gevraagd
Grow
16,99/m
excl. BTW
2 bank connecties
2 email connecties
2 cloud connecties
70 documenten/m
€ 0.30/extra document
Start nu 30 dagen gratis
Scale
39,99/m
excl. BTW
3 bank connecties
3 email connecties
3 cloud connecties
200 documenten/m
€ 0.20/extra document
Start nu 30 dagen gratis

Vaak gestelde vragen over de technische randvoorwaarden van de app

Aan welke technische vereisten moet mijn computer/tablet/smartphone voldoen om OkiOki te kunnen gebruiken?

Om OkiOki te gebruiken dient je over een werkende internet/data verbinding te beschikken en dien je te beschikken over één van de onderstaande web browsers.

De browser is het programma dat je toelaat om op het internet te surfen. De meest gebruikte zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge (de opvolger van Microsoft Internet Explorer) en Apple Safari.

Belangrijk: voor het koppelen van je bankrekening, dien je te voldoen aan de technische vereisten van je online bankomgeving, bekijk die voorwaarden op de website van je bank.

OkiOki wordt getest op de laatste versies van deze browsers.

• Edge: de meest recente versie Edge (laatste officiële versie van Microsoft)
  • Safari: de hoogste versie (laatste officiële versie van Apple)
  • Firefox: de laatste versie (laatste officiële versie van Mozilla)
  • Google Chrome: de laatste versie (laatste officiële versie van Google)

Om de versie te weten van jouw browser, open je het programma en klik je op de ‘Help’-tab in het menu. Klik daarna op ‘Over Edge’ of ‘Over Firefox’ of 'Over Safari' of ‘Over Chrome’. Op dat moment verschijnen de naam en de versie van je browser op het scherm.

Aanbevolen schermresolutie: 1024 x 768 (16 bits kleurdiepte) of hoger

Opgelet! Gebruik liefst altijd de meest recente softwareversie. Oude versies van besturingssystemen en/of browsers gebruiken soms verouderde modules of technologie, daarvoor is er geen ondersteuning.

Hoe controleer ik welke e-mail box door OkiOki wordt uitgelezen? En hoe koppel ik een nieuwe mailbox?

OkiOki verzamelt alle koppelingen onder het menu item 'koppelingen'. Daar ga je naartoe via:

1. Ga naar je dashboard (start scherm met groot cijfer)
  2. Ga naar het hamburgermenu (bovenaan links drie liggende streepjes)
  3. Kies voor 'koppelingen'
  4. Klik op 'e-mail'
  5. Voor de koppeling heb je de gegevens nodig van je e-mail box: gebruikersnaam, paswoord, server-instellingen.
  6. Koppel je mailbox en die wordt nu door OkiOki opgevolgd

Nu, worden de facturen die er in terecht komen ingelezen door OkiOki.

Welke bestandsformaten aanvaardt OkiOki?

OkiOki kan overweg met de volgende bestandsformaten: bmp, gif, jpeg, pdf, png en tiff.

Ben ik beperkt in het aantal documenten dat ik kan toevoegen aan OkiOki?

Afhankelijk van je OkiOki abonnement heb je 25, 70 of 200 documenten per maand die je vrij kan opladen in OkiOki. Ga je hierboven dan rekenen we een kost per document aan. Maar je kan zoveel documenten beheren in OkiOki als je zelf wil.